Ewa Karpowicz-Pietrzak
Dietetyk, psychodietetyk
Dietetyka
(Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie)
Psychodietetyka – studia podyplomowe
(Warszawski Uniwersytet Medyczny)
Ukończone kursy i szkolenia:
„Żywienie dzieci, neofobia, wybiórczość pokarmowa, ARFID”
(Organizator: Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej)
“Jak stosować psychodietetykę, by naprawdę działała”
(Organizator: Instytut Psychodietetyki)
“Alergia pokarmowa u dzieci”
(Organizator: Warsztat Nauki)
„Dietetyka pediatryczna od podstaw”
(Organizator: Dorota Szymańska)
„Dietetyka kliniczna w pediatrii”
(Organizator: Dorota Szymańska)
„Morfologia, mineralizacja- diagnostyka i dietoterapia”
(Organizator: Monika Gackowska)
„Nukleotydy dietetyczne w chorobach i zaburzeniach metabolicznych i neurologicznych”
(Organizator: Semantika)
“Gluten – więcej niż celiakia. Wpływ na zdrowie, diagnostyka i strategie wsparcia”
(Organizator: Norsa Pharma)
